Biletomat Koncerty Cztery Pory Miłowania | Kraków

Koncerty: Cztery Pory Miłowania | Kraków

Bilety na koncert

Cztery Pory Miłowania | Kraków

termin

So, 08 października 2022 godz. 19:00

miejsce

Klub Zaścianek
Józefa Rostafińskiego 4, Kraków

organizator

Fundacja Academica

Bilety

Masz wyłączoną obsługę cookies. Włącz obsługę cookies w swojej przeglądarce dla prawidłowej realizacji zamówienia.


Standard

I Pula

dostępna do
Wt, 16 sie 2022 12:14

50 PLN

Wyprzedane


Standard

W dniu wydarzenia

dostępna do
So, 08 paź 2022 17:00

60 PLN

Wyprzedane







 

📄Kup bilet na Cztery Pory Miłowania 8 października w Klubie Zaścianek!

Cztery Pory Miłowania


Pamiętaj - na Biletomat.pl Twoje zakupy są bezpieczne. Jeśli dojdzie do zmiany daty lub odwołania wydarzenia, będziesz mógł spokojnie uzyskać zwrot, a o wszelkich aktualizacjach poinformujemy Cię mailowo.

***

Cztery Pory Miłowania to zespół zawiązany w 2014 roku, wywodzący się z miejscowości Choczewo w województwie pomorskim. Działalność zespołu opiera się głównie na autorskiej muzyce członków zespołu pisanej do wierszy m.in. Piotra Konczaka, Bogdana Loebla, Edwarda Stachury, Aleksandry Bacińskiej i Toma Borkowskiego.

Cztery Pory Miłowania w czerwcu 2017 roku wydały debiutancką płytę pt. „Litania do…”, na której znalazło się 14 autorskich kompozycji z muzyką Michała Miotke i Patryka Wendrowskiego. Celem zespołu jest dzielenie się słowem ważnym, dotykającym codzienności, spraw ostatecznych i spraw- co do których nabieramy sztucznego dystansu, a dotyczą one wszystkich bez wyjątku. W kręgu zainteresowań artystycznych zespołu leży przede wszystkim człowiek i jego sprawy. W 2020 roku ukazała się druga płyta zespołu pt. „W zamyśleniu”, zawierająca 18 utworów.

W marcu 2022 roku ukazała się trzecia płyta zespołu pt. „W rytmie serca”, zawierająca 14 utworów.

Dyskografia zespołu:
2017 – „Litania do…”
2020 – „W zamyśleniu”
2022 – „W rytmie serca”

Zespół został uhonorowany następującymi nagrodami:
2016 – Nagroda Specjalna im. Jacka i Janka Stefańskich.
2021 – I nagroda – XXVIII Eko Festiwal w Józefowie.
2021 – Nagroda wykonawcza im. Bogdana Krawca – 33. Biłgorajskie Spotkania z Poezją Śpiewaną i Piosenką Autorską.
2021 – Nagroda Publiczności, czyli „Wdzięczne Ucho Publiczności” – 33. Biłgorajskie Spotkania z Poezją Śpiewaną i Piosenką Autorską.
2021 – Nagroda Publiczności – 57. Studencki Festiwal Piosenki w Krakowie.

Stały skład zespołu tworzą: Małgorzata Miotke – śpiew, idiofony Michał Miotke – śpiew, gitara akustyczna Patryk Wendrowski – gitara basowa

REGULAMIN: https://www.klubzascianek.pl/regulamin/klubzascianek.pdf
OŚWIADCZENIE DLA NIELETNICH do pobrania i wypełnienia: https://www.klubzascianek.pl/oswiadczenie/opiekun/RJgwwe

Zamów bilety już teraz na Biletomat.pl! 

Szukasz podobnego wydarzenia w innym miejscu? Sprawdź na stronie:

Bilety Kolekcjonerskie