Biletomat Koncerty Raz Dwa Trzy

Koncerty: Raz Dwa Trzy

Bilety na koncert

Raz Dwa Trzy

termin

Nd, 13 marca 2016 godz. 19:00

miejsce

Klub Wytwórnia
ul. Łąkowa 29, 90-554 Łódź

organizator

Toya Studios Sp. z.o.o.

Bilety

Masz wyłączoną obsługę cookies. Włącz obsługę cookies w swojej przeglądarce dla prawidłowej realizacji zamówienia.

Sprzedaż biletów została zakończona



Poszukaj wydarzenia Raz Dwa Trzy w innym terminie i miejscu.






 

📄Raz Dwa Trzy w Wytwórni!

Raz Dwa Trzy
Adam Nowak
Grzegorz Szwałek
Jacek Olejarz
Jarek Treliński
Mirek Kowalik

Ich utwory mają niesamowitą zdolność pobudzania do rozmowy, otwierają umysł i rozwiązują język. Razem przeszli długą drogę przez wiele nurtów i stylistyk, od jarocińskiej sceny, po studio im. Agnieszki Osieckiej. Stale imponują wrażliwością, spostrzegawczością i dystansem. Zespół Raz Dwa Trzy odwiedzi Wytwórnię 13 marca. Przy Łąkowej 29 będzie świętował 25-lecie istnienia.

BILETY ULGOWE PRZYSŁUGUJĄ:

Posiadaczom Karty Klubu Wytwórnia
Posiadaczom Karty Selgros Partner
Posiadaczom Elektronicznej Migawki MPK
Posiadaczom Karty Młodzi w Łodzi

Jedna karta umożliwia zakup dwóch biletów ulgowych na jedno wydarzenie.
Należy okazać kartę upoważniającą do otrzymania zniżki przy wejściu na koncert.



Zespół powstał ćwierć wieku temu, a od 20 lat w niezmienionym składzie nagrywa i koncertuje w kraju i za granicą.

Skład:

Adam Nowak – gitara, śpiew                                        

Grzegorz Szwałek – pianino el. , akordeon

Jacek Olejarz – perkusja

Jarek Treliński – gitara elektryczna, akustyczna

Mirek Kowalik – gitara basowa, kontrabas


Dyskografia:

Jestem Polakiem -1991

To ja -1992Cztery - 1994Sufit - 1995

Niecud - 1998

Muzyka z talerzyka - 2000

Złota kolekcja - 2001

Czy te oczy mogą kłamać - 2002

Trudno nie wierzyć w nic - 2003

Raz,Dwa,Trzy - Młynarski - 2007

Skądokąd - 2010

Raz, Dwa, Trzy - Dwadzieścia - 2010

Zamów bilety juz teraz na Biletomat.pl!









Zakup biletu na to wydarzenie
wymaga podania hasła

Podaj hasło / Enter the password

OK