Biletomat Koncerty Łódź Raz Dwa Trzy

Koncerty: Raz Dwa Trzy

Bilety na koncert

Raz Dwa Trzy

termin

Nd, 13 marca 2016 godz. 19:00

miejsce

Klub Wytwórnia
ul. Łąkowa 29, 90-554 Łódź

organizator

Toya Studios Sp. z.o.o.

Bilety

Używasz Adblocka lub innej wtyczki mogącej blokować złożenie zamówienia. Jeśli napotkasz problemy wyłącz wtyczkę dla prawidłowej realizacji zamówienia.

Sprzedaż biletów została zakończona



Poszukaj wydarzenia Raz Dwa Trzy w innym terminie i miejscu.

Galeria (powiększ)





 

📄Raz Dwa Trzy w Wytwórni!

Raz Dwa Trzy
Adam Nowak
Grzegorz Szwałek
Jacek Olejarz
Jarek Treliński
Mirek Kowalik

Ich utwory mają niesamowitą zdolność pobudzania do rozmowy, otwierają umysł i rozwiązują język. Razem przeszli długą drogę przez wiele nurtów i stylistyk, od jarocińskiej sceny, po studio im. Agnieszki Osieckiej. Stale imponują wrażliwością, spostrzegawczością i dystansem. Zespół Raz Dwa Trzy odwiedzi Wytwórnię 13 marca. Przy Łąkowej 29 będzie świętował 25-lecie istnienia.

BILETY ULGOWE PRZYSŁUGUJĄ:

Posiadaczom Karty Klubu Wytwórnia
Posiadaczom Karty Selgros Partner
Posiadaczom Elektronicznej Migawki MPK
Posiadaczom Karty Młodzi w Łodzi

Jedna karta umożliwia zakup dwóch biletów ulgowych na jedno wydarzenie.
Należy okazać kartę upoważniającą do otrzymania zniżki przy wejściu na koncert.



Zespół powstał ćwierć wieku temu, a od 20 lat w niezmienionym składzie nagrywa i koncertuje w kraju i za granicą.

Skład:

Adam Nowak – gitara, śpiew                                        

Grzegorz Szwałek – pianino el. , akordeon

Jacek Olejarz – perkusja

Jarek Treliński – gitara elektryczna, akustyczna

Mirek Kowalik – gitara basowa, kontrabas


Dyskografia:

Jestem Polakiem -1991

To ja -1992Cztery - 1994Sufit - 1995

Niecud - 1998

Muzyka z talerzyka - 2000

Złota kolekcja - 2001

Czy te oczy mogą kłamać - 2002

Trudno nie wierzyć w nic - 2003

Raz,Dwa,Trzy - Młynarski - 2007

Skądokąd - 2010

Raz, Dwa, Trzy - Dwadzieścia - 2010

Zamów bilety juz teraz na Biletomat.pl!









Zakup biletu na to wydarzenie
wymaga podania hasła

Podaj hasło / Enter the password

OK