Przejdź do głównej treści strony

Wiosenne warsztaty kulinarne

07.04.2024, niedziela, 10:30
Olenderski Park Etnograficzny w Wielkiej Nieszawce, Wielka Nieszawka Mennonitów 14, 87-165 Wielka Nieszawka
Wydarzenie z serwisu Partnerskiego Bilety24.pl Powyższa propozycja ma charakter informacyjny i nie stanowi oferty handlowej serwisu Biletomat, w rozumieniu art. 66 §1 Kodeksu Cywilnego.

Opis

7 kwietnia, w godz. 10.30-13.30 zapraszamy na pierwsze w tym roku warsztaty kulinarne z Filipem Malinowskim!

Filip Malinowski - Prezes Fundacji Zdrowego Życia, organizator licznych warsztatów kulinarnych poświęconych dzikim roślinom jadalnym i właściciel znanej toruńskiej restauracji Chawst Prast, w pierwszej części spotkania zabierze nas na nadwiślańskie łąki.
Wiosna to idealny czas aby …
7 kwietnia, w godz. 10.30-13.30 zapraszamy na pierwsze w tym roku warsztaty kulinarne z Filipem Malinowskim!

Filip Malinowski - Prezes Fundacji Zdrowego Życia, organizator licznych warsztatów kulinarnych poświęconych dzikim roślinom jadalnym i właściciel znanej toruńskiej restauracji Chawst Prast, w pierwszej części spotkania zabierze nas na nadwiślańskie łąki.
Wiosna to idealny czas aby wyruszyć na spacer w poszukiwaniu młodych roślin. My będziemy zbierać m.in.: pokrzywy, korzenie wiesiołka, podagrycznik, które staną się składnikami potraw przygotowywanych w drugiej części warsztatów. Zupa z kiszonego barszczu, pyzy z pokrzywami a na deser… racuchy!
Gotować będziemy na naszej zabytkowej, murowanej kuchni opalanej drewnem.
Koszt udziału: 150 zł, kolejne osoby z rodziny 120 zł, liczba miejsc ograniczona.

Bilety

Wyprzedane

Strefa 1

KOSZT UDZIAŁU - kolejna osoba z rodziny

120,00 zł

Strefa 1

KOSZT UDZIAŁU - normalny

150,00 zł

Miejsca

Podobne wydarzenia

Powiadom mnie

Zapisując się na newsletter zgadzam się z regulaminem serwisu i akceptuję jego warunki.